«Νίκη των Πολιτών»: Νέο γήπεδο μπάσκετ

Το νέο γήπεδο μπάσκετ του Πάρκου «Στ. Κώτσης» στο πλάι του Ναού του Κοσμά του Αιτωλού στον Άγιο Ιωάννη, είναι αποτέλεσμα ανακατασκευής του μπάσκετ που υπήρχε.

Αποτελεί το τελευταίο έργο της πλήρους ανάπλασης των αθλητικών χώρων του Πάρκου, δηλ. νέας περίφραξης, νέου ταρτάν στίβου, για πρώτη φορά στην Αγία Παρασκευή νέου χλοοτάπητα γηπέδου, ανάπλασης αποδυτηρίων, κατασκευής τουαλετών για το κοινό́, τοποθέτησης προβολέων LED κ.α.

Όλα αυτά́, τα εντάξαμε, στη θητεία μας, στα έργα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σχεδιάστηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, πετύχαμε την χρηματοδότηση και υλοποιήθηκαν στην τωρινή Δημοτική περίοδο.

Η προ της θητείας μας, Δημοτική αρχή Ζορμπά δεν είχε κάνει αναπλάσεις-ανακατασκευές στο Πάρκο «Στ. Κώτσης».

25 Ιουλίου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

“Νίκη για την Αγία Παρασκευή”

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων