Εξι μεταγραφικές κινήσεις από την Αγία Παρασκευή (ΚΑΠ)

Η ΚΑΠ συμφώνησε με έξι παίκτες οι οποίοι θα αγωνίζονται στο “Κοντόπευκο” τη νέα αγωνιστική περίοδο, και στον 1ο όμιλο. Συγκεριμένα, πρώτη κίνηση αποτέλεσε ο 21χρονος φόργουορντ Αντώνης Πρόφκα (2,04), ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια βρέθηκε στον ΚΑΟ Μελισσίων και στην Β’ Εθνική, ενώ έχει περάσει από Νίκη Αμαρουσίου, ΕΦΑΟΖ, Απόλλωνα Σμύρνης και τις υποδομές της ΑΕΚ.

Οι δυο επόμενες κινήσεις προέρχονται από τον ΚΟ Χολαργού, ο οποίος την σεζόν που μας άφησε κέρδισε την άνοδο του, και το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ. Έτσι, αποκτήθηκαν οι Μανώλης Λιμιτζάκης (1,93) και Αντώνης Αντωνόπουλος (1,93 – 33 ετών), με τον δεύτερο να έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και να έχει αγωνιστεί επίσης σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ΓΣ Χαλανδρίου, Ηλυσιακό και Ποσειδώνα Ν. Ψυχικού.

Από την Ένωση Ιλίου και με εμπειρία στην Β’ Εθνική, εντάχθηκε στην ΚΑΠ ο Νίκος Παπανδρέου (1,88 – 19 ετών), ο οποίος προέρχεται από τις υποδομές του Γ.Σ. Περιστερίου με το οποίο έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με Προμίνι, Μίνι, Παιδικό και Εφηβικό, ενώ το 2020 κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.

Από τον ΓΑΟ Κουκουβάουνων αποκτήθηκε ο Πολυζώης Παπαθανασίου ο οποίος θα ενισχύσει το παιχνίδι κοντά στη ρακέτα, ενώ ο Νίκος Χατζηπανηγύρης θα ξανά συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Παπαπέτρος με τον οποίου συνηπήρχαν στον Ιωνικό ΝΦ. Ο 29χρονος γκαρντ αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στον Μίλωνα, ενώ έχει περάσει από Αίολο Ταύρου, Ερμή Πειραιά, Σπόρτιγκ, Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, Μανδραϊκό και Λοκρό Αταλάντης.

Πηγή:basket247.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.