Σε ποτάμι μετατράπηκε η Μεσογείων, έσπασε αγωγός υδάτων στην Αγία Παρασκευή

Μεγάλες ουρές σχηματίζουν τα οχήματα επί της Λεωφόρου Μεσογείων, στο ύψος της ΕΡΤ.

Με δυσκολία πραγματοποιείτο το πρωί της Δευτέρας η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Ένας αγωγός της ΕΥΔΑΠ έσπασε με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες νερού να έχουν καταλάβει τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς το Σταυρό.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Gazzetta, τα αυτοκίνητα κινούνται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες και έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές. Οι οδηγοί που περνούν από το σημείο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ όσοι μπορούν καλό θα είναι να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές

Τελικά η ζημιά αποκαταστάθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι και πλέον η κίνηση των οχημάτων γίνεται κανονικά.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.