Κατά πλειοψηφία το ψήφισμα του Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής να αποσυρθεί διάταξη στο νομοσχέδιο για την Αυτοδιοίκηση

«Στην κατάργηση του ρόλου των επικεφαλής των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων εντός των δημοτικών συμβουλίων φαίνεται ότι προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών, μετά από διάταξη που περιλαμβάνεται στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιό, που θα ψηφισθεί στις 7/7 και αφορά την κοινωνία των Πολιτών, εκλογικές διατάξεις και διατάξεις για τους ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, με νέα διάταξη αφαιρείται το δικαίωμα στους επικεφαλής των παρατάξεων να εισάγουν προς συζήτηση θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης, μετά από σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του Συμβουλίου.
Διαμαρτυρόμαστε για αυτή την διάταξη και ζητάμε να αποσυρθεί».


ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων