ΣΠΑΥ: Έρχονται 15 νέα Πυροσβεστικά οχήματα και 2 υδροφόρες για το βουνό μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΠΑΥ οι εθελοντικές ομάδες εξοπλίζονται για την πυροπροστασία του Υμηττού:

Ιστορική μέρα η σημερινή αφού ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος υπέγραψε με τον όμιλο Σαρακάκη την αγορά 15 νέων Πυροσβεστικών οχημάτων και 2 δεκάτονων υδροφόρων αξίας 1,5 εκ ευρώ για τους Δήμους – Μέλη του ΣΠΑΥ και τις εθελοντικές τους ομάδες.

Πρόκειται για την πρώτη από τις πολύ σημαντικές χρηματοδοτήσεις που καταφέραμε και εξασφαλίσαμε μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης 2 ετών, προκειμένου να ανανεώσουμε και να μεγαλώσουμε τον στόλο των πυροσβεστικών οχημάτων που προστατεύουν τον Υμηττό μας από κάθε απειλή.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους άγρυπνους φρουρούς του Υμηττού μας ώστε να μπορούν να επιτελούν σωστά και με ασφάλεια το πολύτιμο έργο τους.

——

άβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων