Επιστολή της «ΕΝΕΒΑΠ» προς τον Δήμαρχο για το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής

Κ. Δήμαρχε

 Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως ειπώθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο είστε σε σκέψη για το αν γίνει η εμποροπανήγυρη στις 25-26 Ιουλίου την μέρα που γιορτάζει η Αγία Παρασκευή λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων Κορωνοιου.

Την στιγμή που γίνονται πολλές εκδηλώσεις καθημερινά από τον Δήμο με αρκετό κόσμο που συνωστιζεται εδώ και ένα μήνα δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πρέπει να απαγορεύσετε και φέτος την εμποροπανήγυρη.Αν στηθούν οι πάγκοι από την μια πλευρά της Αγ. Ιωάννου και με αποστάσεις δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την προσέλευση του κόσμου αν σκεφτούμε πως ο μεγάλος συνωστισμός δημιουργείτε στην Εκκλησία και στον περιβάλλοντα χώρο.

Να σημειώσω πως είστε υποχρεωμένοι να ελέγχετε κατά την διάρκεια αν οι έμποροι που θα στήσουν πάγκους τηρούν τους κανόνες που θα βάλετε ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στα καταστήματα επί της Αγ. Ιωαννου και να λειτουργήσουν την 26 Ιουλίου και αυτά κανονικά.

Είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε σε αυτό με όποιο τρόπο μας ζητήσετε.


Μετά από 2,5 χρόνια δύσκολα για όλες τις επιχειρήσεις, αυτές οι δύο μέρες θα βοηθήσουν τα καταστήματα εστίασης της πολης να δουλέψουν περισσότερο και αυτό πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σας.


Μάκης Τάρλας – Πρόεδρος ΕΝΕΒΑΠ 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων