Μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στην εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης στο θεατράκι της κεντρικής Πλατείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία, η εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής και του Δημοκρατικού Γυναικείου Συλλόγου Αγίας Παρασκευής με θέμα: “ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ‘.

 Στον χαιρετισμό τους, τόσο η Ράνια Αποστολοπούλου, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ, όσο και ο Βαγγέλης Φιλέρης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, καταδίκασαν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που εκτυλίσσεται εδώ και 4 περίπου μήνες στην Ουκρανία και ζήτησαν την απεμπλοκή της χώρας μας από αυτόν καθώς και το κλείσιμο όλων των αμερικανονατοϊκών βάσεων στην Ελλάδα.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Τάκη Κωνσταντακόπουλου, με τραγούδια Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Μαρκόπουλου, Λοϊζου, Μικρούτσικου, που κράτησε τους συμμετέχοντες μέχρι αργά το βράδυ

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων