ΕΙΔΗΣΗ “ΒΟΜΒΑ” – Παραίτηση της Φανής Παναγιωτοπούλου από Ν.Π. και Παράταξη με σοβαρές αιχμές

Και ενώ οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών (και για ορισμένους έχουν αρχίσει ήδη) και πιστεύαμε ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο, έσκασε σαν «βόμβα» η παραίτηση της Αντιπροέδρου των Παιδικών Σταθμών, κ. Φανής Παναγιωτοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η κ. Παναγιωτοπούλου παραιτείται τόσο από τους ΠΑΙΣΔΑΠ και την Β΄ βάθμια Σχολική Επιτροπή, όσο και από την ίδια την παράταξη!!!! Έτσι η «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» χάνει ένα ακόμη αξιόλογο στέλεχος, το οποίο φεύγοντας αφήνει αιχμές πολύ σοβαρές, μόλις ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές, τη στιγμή που προσπαθεί να εντάξει περισσότερα μέλη στους κόλπους της.

Είναι σημαντικό ότι η κ. Παναγιωτοπούλου επισημαίνει στο κείμενό της ότι «χρειάστηκε σε πολλά θέματα να απέχουμε από το πρόγραμμα (σ.σ. της παράταξης) ή να μεταβάλλουμε μέρη αυτού» και αιτία αυτού ήταν οι συνθήκες αλλά και «η έλλειψη βούλησης» με αποτέλεσμα «ουσιαστικά ο λόγος τιμής να μην τηρηθεί».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του aparaskevi-images.gr η παραίτηση δεν δόθηκε αβίαστα και στο παρελθόν υπήρξαν κρούσεις προς το Δήμαρχο, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Αξίζει να θυμηθούμε ότι από τους ΠΑΙΣΔΑΠ παραιτήθηκε με πιο σκληρό κείμενο η πρώην πρόεδρος κ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου. Μήπως θα πρέπει κάποιος αρμόδιος να εξηγήσει στους κατοίκους της πόλης τι συμβαίνει τελικά;

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Το 2019 δώσαμε όλοι στην παράταξη έναν λόγο τιμής προς τους δημότες.Σχεδιάσαμε ένα αύριο που εκτιμούσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για την πόλη μας. Στην πορεία αυτών των τριών ετών που μεσολάβησαν χρειάστηκε σε πολλά θέματα να απέχουμε από το πρόγραμμα ή να μεταβάλλουμε μέρη αυτού, καθώς είτε οι συνθήκες είτε κυρίως η έλλειψη βούλησης δεν επέτρεπαν την υλοποίησή του, με αποτέλεσμα ουσιαστικά ο λόγος τιμής να μην τηρηθεί. Η σταδιακή απομάκρυνση από όσα σχεδιάσαμε αλλά και από τις αρχές και τις αξίες μου, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ τόσο από τη θέση Αντιπροέδρου του ΔΣ των ΠΑΙΣΔΑΠ και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, όσο και από μέλος της παράταξης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων