Στην “Νίκη των πολιτών” ο πολιτικός Μηχανικός Χρήστος Τζατζιμάκης

Καλωσορίζουμε τον Πολιτικό Μηχανικό ΧΡΗΣΤΟ ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗ στην μεγάλη ομάδα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής»

 Ο Χρήστος γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή με καταγωγή της οικογένειας από τα Σφακιά -Αγία Ρούμελη της Κρήτης.
Μαθητής στα σχολεία της πόλης μας, 2ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο ο Χρήστος, σπούδασε και αποφοίτησε στη συνέχεια από την σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πάτρας.
Υπήρξε επίσης μπασκετμπολίστας στο εφηβικό της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής – ΚΑΠ 2002-2008.
Οι πρώτες εργασιακές του εμπειρίες έγιναν στην Αγγλία και ακολούθως σε ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα.
Σήμερα, ο Χρήστος Τζατζιμάκης εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές MBA (Master in Business Administration) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Η ένταξη του στις γραμμές μας, μας δίνει μεγάλη χαρά. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
πρ. Δήμαρχος
Γιατρός
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων