Μήνυμα Αλέξανδρου Μουστόγιαννη για τους επιτυχόντες πανελλαδικών εξετάσεων: Νέα αρχή με νέους στόχους και μεγαλύτερες προσδοκίες

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θέλω να συγχαρώ για μια ακόμη φορά τις νέες και τους νέους μας που συμμετείχαν στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Η επιτυχία τους μας κάνει όλους περήφανους και μας γεννά την ελπίδα ότι οι νεότερες γενιές θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Η προσπάθεια όμως δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως τώρα ξεκινά το μεγάλο “ταξίδι”, το οποίο εύχομαι να είναι δημιουργικό και γεμάτο εμπειρίες. Ζήστε το όνειρό σας, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το χρόνο των σπουδών σας, κατακτήστε τη γνώση, πορευτείτε με αξιοπρέπεια και αξίες, διεκδικήστε, αγωνιστείτε, δημιουργήστε και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι χαμένος είναι μόνο αυτός που δεν προσπάθησε.

Όσοι δεν τα κατάφεραν και δεν εισάγονται σε κάποια σχολή, να θυμούνται ότι εδώ δεν είναι το τέλος, αντιθέτως μπροστά τους ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Με πίστη στον εαυτό τους και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, να ξέρουν ότι ακόμη και το ακατόρθωτο γίνεται δυνατό.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους!»

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Επικεφαλής “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”