Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΑΝ/ΑΤ διοργανώνει εκδρομή στην Αιδηψό (10/9-10/10)

Το Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟY ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ διοργανώνει για τα μέλη του, καθώς και για όλους τους φίλους του οικονομικές και όμορφες διακοπές στην πανέμορφη λουτρόπολη της Αιδηψού.

ΑΠΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ένα 8 ΗΜΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ (7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ) ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 155€ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ (ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 240€).

Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο Kapolos spa Hotel (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ 3*** ) , το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και διαθέτει εστιατόριο, εποχική εξωτερική πισίνα, μπαρ και κοινόχρηστο lounge.

Απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία όπου μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν θαλάσσια μπάνια ,να απολαύσουν τον περίπατό τους στην παραλιακή οδό όπου υπάρχει πλήθος από καφετέριες, εστιατόρια, μαγαζιά κτλ.Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:

Α) Διαμονή σε δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις (α/c, ψυγείο, τηλεόραση, wi-fi, σεσουάρ, μπάνιο).

Β) Πρωινό continental με γάλα, καφέ, τσάι, αυγά, ζαμπόν, τυρί, κρουασάν, τυροπιτάκια, δημητριακά. Μεσημεριανό φαγητό (κρέας, κοτόπουλο η ψάρι, σαλάτα – φέτα), επιδόρπιο (φρούτο, η παγωτό). Ελαφρύ βραδινό (ρυζόγαλο ή γιαούρτι).Ιαματικές λούσεις στην τιμή των 6€ ανά λούση.

Διάρκεια κάθε λούσης 30-60 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Στις πισίνες χρησιμοποιείται 100% ιαματικό νερό Αιδηψού χωρίς προσθήκη θαλασσινού νερού και ελέγχεται δειγματοληπτικά κάθε 30 μέρες σε πιστοποιημένο χημείο από τον ΕΟΤ.

Το υδροθεραπευτήριο και οι πισίνες διαθέτουν σύστημα jacouzi, καταρράκτη φυσικής ροής ιαματικού νερού, σύστημα αερομασαζ κ.α.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμέτοχής στα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜ, τηλ. 6972032169

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ, τηλ. 6937002524

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, τηλ.6932616991

ΤΑΜΙΑΣ: ΛΟΥΚΑ ΑΡΓΥΡΗΣ, τηλ 6973538416

——-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.