Γ. Σταθόπουλος: Έκθετος ο Β. Ζορμπάς για το κλείσιμο του Παιδικού σταθμού-Δόθηκε παράταση λειτουργίας

Έκθετη είναι, και επισήμως, η Δημοτική αρχή Ζορμπά και προσωπικά ο ίδιος, για το κλείσιμο του Παιδικού σταθμού της οδού Τρωάδος:

Η Ολομέλεια της Βουλής έδωσε παράταση λειτουργίας, μέχρι 31/7/23, στους Παιδικούς σταθμούς των Δήμων σε σχέση με την συμμόρφωση τους στις διατάξεις του Προεδρικού διατάγματος 99/2017.

Υπενθυμίζουμε ότι με επίκληση αυτού του διατάγματος η Δημοτική αρχή Αγ. Παρασκευής προέβη στο απαράδεκτο κλείσιμο του Παιδικού σταθμού της οδού Τρωάδος πριν λίγο καιρό. 

Αν είχαν κάνει μια απλή ερώτηση στο Υπουργείο, θα το είχαν μάθει.

Δυστυχώς ούτε στα αυτονόητα δεν ανταποκρίνονται.

3ηΑυγούστου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νίκη των Πολιτών »

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.