Αγία Παρασκευή: Ξεκίνημα με φιλοδοξίες και νεανικό… στιλ

 Την προετοιμασία της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ξεκίνησε χθες το απόγευμα η Αγία Παρασκευή στο γήπεδο της. 

Οι «μελανόλευκοι» υπό τις οδηγίες πλέον του Πάρη Κωνσταντακόπουλου και παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, άρχισαν τις προπονήσεις με στόχο την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα βάλει τις βάσεις για το νέο αγωνιστικό της προφιλ τις επόμενες ημέρες που θα ξεκινήσουν τα φιλικά.

Λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σταθόπουλος πήρε το λόγο και ευχήθηκε καλή σεζόν καθώς και καλή επιτυχία στην ομάδα, ενώ, στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα.

Το παρών έδωσαν και τα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου: Γιάννης Αραμπατζής, Αντριάνο Πρέντι, Σπύρος Γιαννόπουλος, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Καλογερας, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές από το εφηβικό τμήμα που προωθήθηκαν στην α’ ομάδα.

Συγκεκριμένα οι Νώντας Καραγιάννης, Γιώργος Κούτσιας, Χρήστος Μακρής, Κωνσταντίνος Αβραμίδης, Αναστάσιος Πάτσης, Μάριος Ολάνης, Άγγελος Πολίτης, Όμηρος Ζάγκας θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της Σάντα και εφόσον κριθεί ότι μπορούν να βοηθήσουν θα πάρουν τις ανάλογες ευκαιρίες.

Παρακάτω ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή Πάρη Κωνσταντακόπουλου, του γενικού γραμματέα της ομάδας, Δημήτρη Γκόφα, και των ποδοσφαιριστων Κώστα Κραψίτη, Γιώργου Γαλανόπουλου και Γιάννη Αραμπατζή. 

Πατήστε εδω να δείτε Φωτογραφίες της ομάδος

Πηγή: Soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.