Προσφορά στο Κοινωνικό Μαγειρείο από το 5ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής

Εκπρόσωποι του σχολείου μας, του 5ου Γ/σίου Αγίας Παρασκευής «Λέλα Καραγιάννη», σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Μαγειρείο της Αγίας Παρασκευής, για να προσφέρουν την πρώτη σοδειά από τα καλοκαιρινά κηπευτικά του βιολογικού λαχανόκηπου του σχολείου μας: ντομάτες και κολοκυθάκια.

Το μποστάνι μας καλλιεργείται, με χειμερινά και καλοκαιρινά κηπευτικά, χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικά προϊόντα.

Στην καλλιέργειά του απασχολούνται μαθητές των τμημάτων, με την καθοδήγηση του υπεύθυνου καθηγητή, του κου Παύλου και με τη συνδρομή του φύλακά μας κου Βελέντζα Χρήστου, καθώς και άλλων καθηγητών του σχολείου μας.

Το σχολείο για αυτή του τη δράση έχει βραβευτεί με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων.                                                              

                                                                                              Ο Δ/ντής

                                                                                                Αγναντής Χρήστος

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.