Συνάντηση του Νέου Δ.Σ του Α.Σ.Α.Π με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π

Συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π) με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022.

Ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Τσαγκάρης συνοδευόμενος από τον κ. Θεόδωρο Μπριάνη (Αντιπρόεδρο), την κ. Μαρία Μανουσάκη (Έφορο) την κ. Πέρρυ Τσαγκάρη (Υπεύθυνη) Marketing και Δημοσίων Σχέσεων) και τον κ. Μάριο Παπακώστα (Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Digital Marketing) επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο, κ. Βασίλη Ζορμπά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τα αθλητικά σωματεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης καθώς και τη συνεργασία του Σωματείου μας με τον Δήμο και τον ΠΑΟΔΑΠ σε κοινές εκδηλώσεις.

Τονίστηκε η επιτυχημένη συνεργασία του Α.Σ.Α.Π. και του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. στη συνδιοργάνωση του 7ου Δρόμου Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό στις 8 Μαΐου 2022 και ελπίζουμε και στη μελλοντική μας συνεργασία. Επίσης καθοριστική ήταν η συνδρομή του Σωματείου μας στο 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής στις 19 Ιουνίου 2022, όπου υλοποιήσαμε προγράμματα επίδειξης στίβου στους μικρούς μας φίλους (KidsAthletics) στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Ενημερώθηκε ο Δήμαρχος για την πορεία των αθλητικών Τμημάτων του Σωματείου μας, καθώς και για την ειδική αθλητική αναγνώριση που κατέχει το Σωματείο μας για τον Κλασσικό Αθλητισμό (Στίβος) και Ποδηλασία και για τις επιτυχίες των αθλητών μας στους Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες Στίβου και Ποδηλασίας.

Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα του αποκλεισμού του Α.Σ.Α.Π. από την δεύτερη δόση επιχορήγησης των Αθλητικών Σωματείων πριν λίγες ημέρες, παρόλο που είχε κατατεθεί σχετικό αίτημα από τις 24 Μαΐου 2022. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην έλλειψη διαθέσιμων οικονομικών πόρων και δεσμεύτηκε πως αν δοθεί τρίτη δόση επιχορήγησης Αθλητικών Σωματείων μέσα στο 2022, θα συμπεριληφθεί και το δικό μας Σωματείο.

Μας ενημέρωσε για την πορεία ολοκλήρωσης του κολυμβητηρίου και πως αναμένεται να δημοπρατηθεί το συγκεκριμένο έργο εντός του Σεπτεμβρίου του 2022. Η χρηματοδότηση του έργου προχωράει κανονικά μέσω των ενεργειών που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή.

Τέλος, στη συζήτηση για την περαιτέρω αξιοποίηση τόσο του Αθλητικού Κέντρου στα Πευκάκια, όσο και στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης, μας ενημέρωσε πως η λύση που προτείνει η Δημοτική Αρχή είναι Σ.Δ.Ι.Τ. και δεν θα υπάρξει κάποια μεταβολή μέσα στον επόμενο χρόνο.

Επίσης το νέο Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π) πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής – Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κ. Σπύρο Παπασπύρο, την Τετάρτη 3Αυγούστου 2022.

Ο Πρόεδρος, κ. Βασίλης Τσαγκάρης, συνοδευόμενος από τον κ. Θεόδωρο Μπριάνη (Αντιπρόεδρο), την κ. Πέρρυ Τσαγκάρη (ΥπεύθυνηMarketing και Δημοσίων Σχέσεων) και τον κ. Μάριο Παπακώστα (Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Digital Marketing)επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο, κ. Σπύρο Παπασπύρο.

Συζητήθηκε η παραχώρηση διαδρόμων στο γήπεδο στίβου του Αθλητικού Κέντρου «Σταύρος Κώτσης» και δεσμεύτηκε ο πρόεδρος ότι θα έχουμε κάποια ενημέρωση μέχρι τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στον προγραμματισμό των ακαδημιών της νέας χρονιάς. Επίσης επισημάνθηκε πως η τελική απόφαση του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ πρέπει να αναρτηθεί στην είσοδο του χώρου, για να ενημερώνονται σχετικώς οι Δημότες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις.

Τέθηκε το θέμα της χρήσης κάποιου γραφείου για Γραμματειακή Υποστήριξη μέσα στο Αθλητικό Κέντρο από αρχή Σεπτεμβρίου, λόγω των αυξημένων αναγκών των εγγραφών το Σεπτέμβριο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών, των κηδεμόνων τους και των αθλούμενων του Σωματείου.

Τον Σεπτέμβριο ενημερωθήκαμε επίσης ότι θα κατατεθεί προς ψήφιση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. χωροθέτηση ειδικού χώρου διαφημιστικής προβολής στο Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης» και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Τέλος αναφερθήκαμε στην επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε στη συνδιοργάνωση του 7ου Δρόμου Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την συνδιοργάνωση του 8ου Δρόμου Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό.