136 Δήμοι που έχουν ενταχθεί στο gov.gr – η Αγία Παρασκευή; (δείτε)

Τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για 11 πιστοποιητικά και βεβαιώσεις δημοτολογίου / ληξιαρχείου απευθείας και στους Δήμους αντί για τα ΚΕΠ έχετε από σήμερα σε 136 Δήμους που έχουν ενταχθεί στο gov.gr.

Με την νέα διαδικασία o χρόνος απάντησης προς εσάς μειώνεται σημαντικά δεδομένου ότι η αίτηση φτάνει απευθείας στον τελικό αποδέκτη της χωρίς να μεσολαβεί ο χρόνος επικοινωνίας μεταξύ ΚΕΠ και Δήμου. 

Επιπρόσθετα με τον τρόπο αυτό μπορείτε να λάβετε πλήρεις ληξιαρχικές πράξεις οποιοδήποτε έτους σύνταξης.

Δείτε τους Δήμους που έχουν ενταχθεί στο gov.gr. (τελευταία ημ. πρόσβασης: 10/8/2022 και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν είναι στους δήμους που έχουν ενταχθεί)

Εναλλακτικά για αιτήσεις προς τους δήμους μπορείτε να οδηγηθείτε μέσα από το link: Αιτήσεις προς Δήμους

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.