Έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στις δημοτικές εκλογές του 2023 ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2023.

Ένας από τους υποψήφιους που έχει ξεχωρίζει είναι ο κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Ένας από τους παλαιότερους Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης μας παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε τον τελευταίο χρόνο:

1) Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Αγία Παρασκευή ο ίδιος κατάφερε να εκλεγεί 1ος σύνεδρος σε σύνολο 205 υποψηφίων.

2) Στις εκλογές για Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ ΝΔ στήριξε τον Δημήτρη Αλεφαντή που τελικά εξελέγη, ενώ τέσσερα μέλη του Δ.Σ. (Ρουμελιώτη-Αντιπρόεδρος, Γεωργίου-Γραμματέας, Πανούση-Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού και Καλούδης Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης) ανήκουν στον στενό πυρήνα της παράταξης του.

3) Στον μεγάλο χιονιά που έπληξε την πόλη μας τον Φεβρουάριο 2022  με προσωπικά έξοδα έριξε στην μάχη μηχάνημα που επί 38 ώρες άνοιγε δρόμους της πόλης μας με τον ίδιο παρόντα.

4) Μαζικές προσχωρήσεις στον συνδυασμό του ακόμα και από άλλες παρατάξεις.

  • Ξεχωρίσαμε τον Μιχάλη Γρηγοριάδη ο οποίος παραιτήθηκε από Πρόεδρος Επιτροπής Αδελφοποίησης και από μέλος της παράταξης Ζορμπά. Υπενθυμίζουμε ότι το 2019 είχε εκλεγεί αναπληρωματικός σύμβουλος.
  • Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ. Ζορμπά στο ξεκίνημα του ο κ. Αντώνης Χαρλαύτης, Χειρουργός Μαστού, ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του κ. Μουστόγιαννη και αναμφισβήτητα αποτελεί μια ισχυρή υποψηφιότητα.
  • Η κ. Πάρπογλου-Γκάτσου, δικηγόρος επί 35τιας, ανακοινώθηκε επίσης ως υποψήφια με τον συνδυασμό και αποτελεί μια εξαιρετική υποψηφιότητα.
  • Ο κ. Γιάννης Βασάλος γνωστός Προπονητής Σωματικής Διάπλασης που δραστηριοποιείται στην πόλη μας θα δώσει και αυτός την μάχη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Δίπλα του και ο π. Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος επί Δημαρχίας Αντώνη Σιδέρη, Παναγιώτης Λούμπας, ο οποίος συνδράμει στον πολιτικό σχεδιασμό.

Το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης έχει ανακοινώσει 20 νέα στελέχη στον συνδυασμό του από όλες τις συνοικίες της Αγίας Παρασκευής και λειτουργεί με οργάνωση.

Με βάση όλα τα παραπάνω η παράταξη “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά” και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης είναι ξεκάθαρο ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις  δημοτικές εκλογές και πως η είσοδος στον 2ο γύρο είναι πλέον ο στόχος.

Δημοτική παράταξη “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.