Γεωργιάδης για Μουστόγιαννη: “Είμαι οργισμένος με το μέγεθος της απάτης του- Θα σταθώ στο πλευρό των θυμάτων” (Αποκλειστικό ηχητικό)

Ραγδαίες εξελίξεις σε ποινικό αλλά και πολιτικό επίπεδο φέρνουν οι αποκαλύψεις της εφημερίδος “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” σχετικά με τις ημέρες και τα έργα του υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Αλέξανδρου Μουστόγιαννη, ο οποίος ως γνωστόν κατηγορείται για την εξαπάτηση δεκάδων πολιτών μέσω ανύπαρκτων προγραμμάτων ΕΣΠΑ και όχι μόνο!

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Με αποκλειστική δήλωση στο eReportaz o υπουργός Εργασίας και πρώην υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατακεραυνώνει τον Μουστόγιαννη δηλώνοντας οργισμένος για το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε το όνομα του προκειμένου να εξαπατήσει κόσμο. Ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι τα προγράμματα τα οποία έταζε ο Μουστόγιαννης -εξαπατώντας πολίτες- είναι ανύπαρκτα καθώς και ότι οι υπάλληλοι-στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης τους οποίους επικαλούνταν (Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος, κλπ) απλά δεν υπάρχουν. Με τη δήλωση-βόμβα στο eReportaz ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι θα σταθεί στο πλευρό των θυμάτων καθώς και ότι εάν χρειαστεί θα καταθέσει περί των ψευδών Μουστόγιαννη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Ακούστε την ηχητική δήλωση του κ. Γεωργιάδη: 

Οργή 

Σημειώνεται ότι όπως έχει αποκαλύψει η δημοσιογραφική έρευνα της “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής χρησιμοποιούσε κατά κόρον το όνομα του Αντώνη Σαμαρά, του Αδώνιδος Γεωργιάδη και του Κωνσταντίνου Κυρανάκη προκειμένου να τάζει ανύπαρκτα προγράμματα ΕΣΠΑ αλλά και επιδοτήσεις σε πολίτες και επιχειρηματίες. Αφού εισέπραττε τις εγγυήσεις τις οποίες διοχέτευε σε τραπεζικούς λογαριασμούς ημετέρων (με μερικά χρήματα όπως καταγγέλλεται να παίρνει και ο ίδιος σε μετρητά), εμφάνιζε ανύπαρκτους υπαλλήλους του υπουργείου Ανάπτυξης (βλέπε Ηλιόπουλος) οι οποίοι επικοινωνούσαν με τα θύματα μέσω λογαριασμού gmail, ενημερώνοντας τους ότι οι υποθέσεις τρέχουν και τα χρήματα θα εκταμιευθούν! Τους διαβεβαίωνε δε ότι τα ποσά των εγγυήσεων θα επιστραφούν κάτι που δεν συνέβαινε ποτέ! Οι εισαγγελείς εκτιμούν ότι η δράση του υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής εκτείνεται εδώ και χρόνια με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες!

Πηγή: ereportaz.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.