Γ. Μυλωνάκης: Όποιος αποφεύγει τον διάλογο το βρίσκει στην… κάλπη

Πριν λίγες μέρες ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», με ανοιχτή πρόσκληση προς τους επικεφαλής των υποψήφιων δημοτικών συνδυασμών, πρότεινε τη διεξαγωγή ενός διαλόγου πάνω στις προγραμματικές θέσεις μας ενόψει των εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Η πρότασή μας έγινε αποδεκτή από όλους τους συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του δημάρχου Αγίας Παρασκευής. Ωστόσο, ο κ. Ζορμπάς απέφυγε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος προγραμματικός διάλογος. Οι λόγοι είναι προφανείς…

Ο διάλογος είναι δύναμη, είναι ενημέρωση, είναι γνώση για τους πολίτες και είναι ακριβώς αυτό που ο κ. Ζορμπάς απέφυγε καθ’ όλη τη διάρκεια και της δεύτερης θητείας του στον Δήμο. Τον φοβίζει η σύγκριση και η αξιολόγηση, δυσανασχετεί απέναντι σε κάθε προσπάθεια συνεργασίας και σύνθεσης.

Ήρθε η ώρα, όμως, να αφήσουμε πίσω μας το παλιό και να πορευτούμε με το νέο. Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής καλούνται να πάρουν την τύχη της πόλης μας στα χέρια τους. Και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου έχουν την ευκαιρία να το πράξουν…

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.