Ανδρέας Γκιζιώτης: Είμαι παρών στους μικρούς και μεγάλους αγώνες στην Πόλη μας και στην Κοινωνία

Ο πολιτικός μου χώρος με τίμησε και τον εκπροσώπησα σαν υποψήφιος Δήμαρχος πέντε φορές και εκλεγμένος για 25 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος.

Μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα όργανα και επιτροπές του Δήμου κι έξω απ’ αυτά με παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές, στηρίξαμε τις διεκδικήσεις και αγώνες των εργαζομένων και των σωματείων τους, μαζικών φορέων, συλλόγων γονέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, των κατοίκων του δήμου μας.

Με συντροφικές, δημοκρατικές διαδικασίες, του ΚΚΕ και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ αποφασίσαμε ομόφωνα, στις  Δημοτικές εκλογές του Οχτώβρη, στα πλαίσια της ανανέωσης και της ανάδειξης νέων στελεχών στη Τοπική Διοίκηση, υποψήφιος Δήμαρχός μας να είναι ο ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΗΣ. Ένας εξαίρετος επιστήμονας, με αυτοδιοικητικές γνώσεις, με σημαντική κοινωνική παρουσία, πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Είμαι παρών στους μικρούς και μεγάλους αγώνες στην Πόλη μας και στην Κοινωνία, μαζί με όλους τους πολύ αξιόλογους συναγωνιστές.

Είμαι παρών στο ψηφοδέλτιο. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ, να αυξήσουμε το ποσοστό και την αντιπροσώπευση! Όλοι για έναν και ό καθένας για όλους!

Ανδρέας Γκιζιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.