Αγία Παρασκευή: «Σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο που με δέρνουν – Άξιζε να με ξυλοκοπήσουν για ένα κινητό και 5 ευρώ;»

Στα ίχνη των δραστών που ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον 10χρονο στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται η αστυνομία. Το θύμα μιλώντας στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε από συμμορία ανηλίκων που τον έστειλαν στο νοσοκομείο για ένα κινητό τηλέφωνο και λίγα ευρώ.

«Βασικά αυτό που θα τους έλεγα είναι εάν άξιζε για να ένα κινητό και 5 ευρώ να με στείλουν στο νοσοκομείο;». Αυτό είναι το μήνυμα στους ανήλικους που τον ξυλοκόπησαν στην Αγία Παρασκευή.

Η συμμορία των ανηλίκων τον περικύκλωσε και άρχισε να τον χτυπάει με γκλομπ, γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα.

«Σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο που με χτυπάνε»

Όπως λέει, σοκαρίστηκε ακόμη και ο ίδιος βλέποντας το βίντεο που τον χτυπάνε. «Αρχίσανε να με χτυπάνε στο κεφάλι με τα πτυσσόμενα. Με χτυπούσανε στο κεφάλι και τον θώρακα. Έσπασα ένα δόντι και έφτυνα αίμα από το στόμα. Είχα φοβηθεί πάρα πολύ. Ειδικά στο νοσοκομείο, γιατί όταν πήγα μου είπαν ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό», τονίζει ο 17χρονος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το κεφάλι του, όπως λέει, είναι ακόμη πρησμένο σε κάποια σημεία.

«Όταν είδα το βίντεο, σοκαρίστηκα. Αν και το θυμόμουν ό,τι είχε γίνει, είχα τις αισθήσεις μου όταν μου έγινε η επίθεση. Ήταν πολύ τρομακτικό», εξομολογείται. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τους δύο δράστες και βρίσκονται στα ίχνη των άλλων δύο μελών της συμμορίας.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.