Οι κάτοικοι σταμάτησαν απόπειρα κλοπής των αλουμινίων από τα ρολόγια της ΔΕΗ στα Πευκάκια

Απόπειρα κλοπής πριν μια ώρα περίπου των αλουμινίων από τα ρολόγια της ΔΕΗ στα Πευκάκια, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 26, καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως περιγράφεται σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, ο κάτοχος ενός Toyota carina (ο αρ. κυκλοφορίας δίνεται στην ανάρτηση του κατοίκου) εντοπίστηκε να αφαιρεί τα αλουμίνια και μόλις οι γείτονες του φώναξαν ότι έρχεται η Αστυνομία τα άφησέ και έφυγε.

Η αστυνομία πράγματι ειδοποιήθηκε και όπως προκύπτει από τα σχόλια στην ανάρτηση δεν είναι η πρώτη φορά που δρα ο συγκεκριμένος στην περιοχή.

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων