Έξι νέες μεταγραφές για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟ Αγίας Παρασκευής

Ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής κατάφερε να σώσει στο φινάλε της περασμένης σεζόν την παρτίδα και να πάει στα μπαράζ παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, όπου τελικά μπόρεσε να μείνει στη Stoiximan Futsal Super League.

Η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη θέλει φέτος να βάλει ψηλότερη τον πήχη, έχοντας πλέον και τον Θωμά Πάνου σε ρόλο Τεχνικού Συμβούλου μετά την απόφασή του να βάλει τίτλους τέλους σε μια λαμπρή καριέρα στα παρκέ.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε σε έξι δυνατές κινήσεις, αφού απέκτησε τους Μαντούβαλο, Λευτέρη και Δημήτρη Αλεξόπουλο, Μαρινάκη, Κάρμη και Ιωαννίδη. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι ανανεώσεις, καθώς και κάποιες ακόμα προσθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους:
Μαντούβαλο Χρήστο – Κόμπρα
Αλεξόπουλο Λευτέρη – Ηνίοχο
Μαρινάκη Γιάννη – Κόμπρα
Αλεξόπουλο Δημήτρη – Κόμπρα
Κάρμη Δημήτρη – ΑΕΚ
Ιωαννίδη Αντώνη – ΠΑΟ

Ευχόμαστε στους νέους μας αθλητές υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι ανανεώσεις καθώς και κάποιες ακόμα προσθήκες με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο coach Κάτσαρης Αυγουστίνος.

Πηγή: futsalhellas.com

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων