Αύριο ο Μέγας Εσπερινός και η περιφορά της Ιεράς εικόνας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αύριο θα τελεστεί ο Μέγας Εσπερινός και η περιφορά της Ιεράς εικόνας του Αγίου.

Η λειτουργία του Εσπερινου θα αρχίσει στις 7:00μμ και η περιφορά πέριξ του Ναού περίπου 8:15μμ παρουσία του Αρχιμανδρίτη πατέρα Διονύσιου Κατερίνα

24- Αυγούστου γιορτάζει ο Άγιος των γραμμάτων Κοσμάς ο Αιτωλός, γνωστός ως Πατροκοσμάς. Μέσα από τα κηρύγματά του Αγίου πηγάζει η ανάγκη για παιδεία, για θεογνωσία, μέσω της κατανόησης των ιερών Γραφών, και επομένως δια της γνώσεως της ελληνικής γλώσσας.

Την μνήμη του τιμά ο Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που βρίσκεται μέσα στο πάρκο “Στ. Κώτσης” στα ριζά του Υμηττού, στην Αγία Παρασκευή.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.