Την υποστήριξη του πρέσβη και της Γερμανικής Πρεσβείας δέχτηκε το “Χαμόγελο του παιδιού” στην Αγία Παρασκευή

Ο Πρέσβης της Γερμανίας στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

Την διαχρονική υποστήριξη τόσο του ιδίου όσο και της Πρεσβείας της Γερμανίας στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Γερμανός Πρέσβης, ο οποίος επισκέφθηκε το Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στην Αγία Παρασκευή.

Τον κ. Έρνστ Ράιχελ, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του καθώς και από στελέχη της Πρεσβείας, υποδέχθηκε εγκάρδια ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

«Εκτιμάμε απεριόριστα το έργο σας, γι’ αυτό και ζήτησα να σας δω και σας ευχαριστώ πολύ που με δεχθήκατε. Έχουμε επισκεφθεί κι άλλους οργανισμούς σε άλλες χώρες, όμως το έργο σας πραγματικά ξεχωρίζει. Η Πρεσβεία μας είναι και θα παραμείνει πλάι σας διαχρονικά κι ανεξαρτήτως του πολιτικού της προσωπικού. Θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα να συνδράμουμε το πολύτιμο και δύσκολο έργο σας», δήλωσε ο Πρέσβης, επιφυλασσόμενος να επισκεφθεί και το Σπίτι του Οργανισμού στα Μελίσσια, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Πρέσβης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού από τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο τον οποίο συνόδευαν ο επιστημονικά υπεύθυνος της Γραμμής 1056 ψυχολόγος, Στέφανος Αλεβίζος, και η συντονίστρια των διεθνών συνεργασιών, Πηγή Πρωτοψάλτη, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το μέγεθος και την ποιότητα της υποστήριξης που μπορεί να παράσχει σε παιδιά σε κίνδυνο κι ανάγκη. Ο κ. Έρνστ Ράιχελ παρέμεινε στο Πολυϊατρείο, όπως και στην Εθνική Γραμμή SOS 1056 κάνοντας ερωτήσεις και συνομιλώντας με το προσωπικό, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμη μια φορά η Muffin, το σκυλί μέλος της ομάδας έρευνας και διάσωσης.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις και κυρίως το πολύπλευρο έργο του: «Αυτό που ξεκίνησε ως το όνειρο ενός 10χρονου παιδιού, έγινε η αποστολή μας. Τα παιδιά πρέπει να τα ακούμε και να τα εμπιστευόμαστε. Σαν Οργανισμός στεκόμαστε στο πλάι τους καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη. Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε, είχε πει τότε ο Ανδρέας και αυτή η παιδική φράση είναι η βάση και το όραμα του «Χαμόγελου», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος. «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη και την παρουσία σας σήμερα εδώ. Σας ευχαριστώ πρώτα ως άνθρωπο, επειδή με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και μετά ως Πρέσβη για τη διαχρονική σας συμπαράσταση στο έργο μας».

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.