“Βασίλης Γιαννακόπουλος”: Αναγκαία διευκρίνιση για το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ουδέποτε έλαβε απόφαση για τη μεταφορά στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής δαπάνης που προέκυψε κατά τις εργασίες ανέγερσης του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου (τεχνικά έργα εκσκαφής και αντιστήριξης). 

Αποδέχτηκε την εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφέρειας για τη σύναψη συμπληρωματικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία για τα απρόβλεπτα κατασκευής προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υλοποίηση του έργου.

Συνιστώ ψυχραιμία σε όσους βιάζονται και όψιμα ανακαλύπτουν «εμπόδια» ή προεξοφλούν «εμπλοκές» στην κατασκευή του Δημαρχείου. Η Αγία Παρασκευή θα αποκτήσει το δικό της σπίτι, όπως δικαίως και διακαώς διεκδικούσαμε τόσα χρόνια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 

Ο Γ. Πατούλης και εγώ προσωπικά έχουμε στην πράξη αποδείξει την αμέριστη στήριξή μας σε μια σειρά αναγκαίων έργων υποδομής για την πόλη, διασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Βασίλης Γιαννακόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.