Συνάντηση για το Δημαρχείο είχαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που επιχειρεί η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής προσωπικά, προκειμένου να ανευρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει αναφορικά με τις εργασίες ανέγερσης του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022) συνάντηση του κ. Βασίλη Ζορμπά με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη σύσκεψη, από πλευράς Δημοτικής Αρχής, παρέστησαν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας, Δρ. Μιλιτάδης Κύρκος, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλης Σάρκουλας, έτσι ώστε ο κ. Υπουργός να έχει μια πλήρη, σφαιρική και εμπεριστατωμένη εικόνα του όλου προβλήματος που έχει προκύψει και έχει σταματήσει τις εργασίες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τον κ. Υπουργό να αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την πόλη μας, αλλά και τη διάθεσή του να βοηθήσει στην ανεύρεση λύσεων, έτσι ώστε η Αγία Παρασκευή να συνεχίσει, ανεμπόδιστη, να βαδίζει στο δρόμο των έργων που έχει χαράξει και υλοποιεί εδώ και τρία χρόνια.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Υπουργό, ο οποίος παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμά του, κατάφερε να μας διαθέσει τον απαραίτητο χρόνο για να τον ενημερώσουμε για το πρόβλημα που έχει προκύψει αναφορικά με τις εργασίες ανέγερσης του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης μας. Ο κ. Γεωργιάδης άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα τα δεδομένα της υπόθεσης και για μία ακόμα φορά απέδειξε τη συμπαράστασή του στην πόλη μας και τους δημότες, ξεκαθαρίζοντας ότι θα προσπαθήσει από τη μεριά του να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο για να βρεθεί η λύση που θα δώσει τη δυνατότητα να αρχίσουν  άμεσα και πάλι οι εργασίες».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.