Ο Α.Σ.Α.Π ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων για όλα τα τμήματα Στίβου

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – Α.Σ.Α.Π ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων, για όλα τα τμήματα Στίβου, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο Γήπεδο Αθλητικό Κέντρο “Σταύρος Κώτσης”.

Το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) ιδρύθηκε στις 15 Μάϊου 2019. Διαθέτει Αγωνιστικό Τμήμα Στίβου, Αγωνιστικό Τμήμα Ποδηλασίας, Δρομείς Υγείας (Santa Running Team), Ποδηλάτες Μεγάλων Αποστάσεων (Santa Cycling Team), Διαθλητές και Τριαθλητές. Το Σωματείο διοργανώνει αγώνες, διαθέτει ακαδημίες και αναπτύσσει πολιτιστική και φιλανθρωπική δράση

Πρόγραμμα Προπονήσεων Στίβου

Από τις 20 Μαρτίου του 2022, ξεκίνησαν οι ακαδημίες στίβου στο ανακαινισμένο στάδιο του Αθλητικού Κέντρου “Σταύρος Κώτσης”, Γραβιάς & Σπάρτης. Στις ακαδημίες μπορούν να εγγραφούν παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών, από 12 ετών και μετά γίνονται προπονήσεις στα αγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα του Σωματείου.

Οι έμπειροι προπονητές του Α.Σ.Α.Π. αναλαμβάνουν την εκμάθηση των μυστικών του στίβου μέσω των εγκεκριμένων προγραμμάτων Kids Athletics από την World Athletics στο ανακαινισμένο στάδιο του Αθλητικού Κέντρου “Σταύρος Κώτσης”.

Προετοιμασία Υποψηφίων για την εισαγωγή σε Στρατιωτικές Σχολές και Σ.Ε.Φ.Α.Α

Τέλος αναλαμβάνουμε την προετοιμασία υποψηφίων για τα αθλήματα των στρατιωτικών σχολών, της αστυνομίας και τα Σ.Ε.Φ.Α.Α.

Ο ΑΣΑΠ διαθέτει και τμήμα που αναλαμβάνει να προετοιμάζει υποψήφιους για την εισαγωγή τους σε Στρατιωτικές σχολές – Πυροσβεστική – Λιμενικό – Αστυνομία και Σ.E.Φ.Α.Α .
Τους βοηθάμε να επιτύχουν υψηλές αθλητικές επιδόσεις την ημέρα των αθλητικών δοκιμασιών. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν ο υποψήφιος/α προπονηθεί σαν αθλητής.

Οι προπονήσεις για τους υποψηφίους ΣΕΦΑΑ, Λιμενικού, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Στρατιωτικών Σχολών γίνονται 3-5 φορές την εβδομάδα.

Στο Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής υπεύθυνοι για την εκπαίδευση και τη καθοδήγηση των παιδιών είναι εξειδικευμένοι προπονητές, πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με πολυετή εμπειρία στην προπονητική, που εφαρμόζουν ειδικά μελετημένα προγράμματα.

Προπονήσεις Δρομέων Υγείας – Santa Running Team

Την καλή φυσική κατάσταση και την προετοιμασία της Santa Running Team έχουν αναλάβει καταξιωμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με πολυετή εμπειρία στην προπονητική.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για αγώνες 5km,10 km, ημιμαραθωνίου και μαραθωνίου δρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές :

– ελάτε από το γήπεδο στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Στάυρος Κώτσης , Γραβιάς και Σπάρτης,

– επισκεφτείτε το website του Σωματείου μας:  www.asap.org.gr

– καλέστε στο 6944897767

– στείλτε e-mail στο info@asap.org.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.