Βασίλης Ζορμπάς: «Μια γροθιά το Δ.Σ. στο θέμα ανέγερσης του νέου δημαρχείου!» (Ηχητικό 94FM)

Την δέσμευση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη πως θα βάλει το υπουργείο τα χρήματα στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Αττικής, για να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες ανέγερσης του νέου δημαρχείου, εξασφάλισε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, όπως τόνισε ο ίδιος στον σταθμό μας.

«Σε αυτό το θέμα όλο το δημοτικό συμβούλιο είμαστε μία γροθιά», σημείωσε ο κ. Ζορμπάς, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξει μια καθυστέρηση 2-3 μηνών για να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες από τον ανάδοχο εργολάβο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.