Οι ποδηλάτες του Α.Σ.Α.Π. έδωσαν το παρόν στην Ανάβαση Πάρνηθας με ατομική χρονομέτρηση

Γιώργος Θεοδωρίδης και Κωνσταντίνος Ρακιτζής (από τα αριστερά)

Οι ποδηλάτες του Α.Σ Αγίας Παρασκευής έδωσαν το παρόν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στην Ανάβαση Πάρνηθας με ατομική χρονομέτρηση.

Στην γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν τέσσερις αθλητές μας, ο Κωνσταντίνος Ρακιτζής, ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο Βασίλης Κόρδας και ο Άγγελός Γιαννάκης.

Ο Κωνσταντίνος Ρακιτζής κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Sportive και ο Γιώργος Θεοδωρίδης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Masters Α.

Ο επόμενος αγώνας μας είναι το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στον  “7ο Γύρο Χαλκίδας 2022” και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο “Gran-Fondo ΧΑΛΚΙΣ”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.