“Νέα Αρχή”: Εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά με υγεία, έμπνευση, πρόοδο και δημιουργικότητα!

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας καλή σχολική χρονιά με υγεία, έμπνευση, πρόοδο και δημιουργικότητα!

Σε όλους τους μαθητές εύχομαι να αποκτήσουν νέες εμπειρίες από το μαγικό ταξίδι της γνώσης, στο οποίο θα τους συντροφεύουν με αγάπη, υπομονή και άοκνη προσπάθεια οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς τους.

Θα ήθελα, επίσης, να απευθυνθώ ιδιαίτερα στα «πρωτάκια» όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και να τα καλωσορίσω ευχόμενος δύναμη και αισιοδοξία.

Ιδιαίτερες ευχές στα παιδιά της Γ’ Λυκείου, που έχουν μπροστά τους μια απαιτητική χρονιά, όπου θα χρειαστούν επιμονή και υπομονή για την κατάκτηση των ονείρων τους.

Όλοι μαζί οφείλουμε να συνεργαστούμε δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια της νέας αυτής σχολικής χρονιάς,με στόχο να σταθούμε ενεργοί αρωγοί σταουσιαστικά προβλήματα της εκπαίδευσης.

Θα είμαστε δίπλα στην σχολική κοινότητα  ώστε να προχωρήσουν απρόσκοπτα και δυναμικά οι μικροί και οι μεγαλύτεροι μαθητές σε μία πορεία γνώσης και ολοκλήρωσης της προσωπικότητάς τους, βάζοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.

Γιώργος Οικονόμου

 Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

 «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.