Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία στην Αττική λόγω της εορτής του Τιμίου Σταυρού

Κλειστά θα είναι σήμερα Τετάρτη (14/09) τα φαρμακεία στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, λόγω της εορτής της ύψωσης του Τιμίου Σταυρού. Πώς μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες της πρωτεύουσας.

Ταλαιπωρία σήμερα για όσους χρειαστεί να επισκεφτούν ένα φαρμακείο καθώς λόγω της μεγάλης εορτής θα παραμείνουν κλειστά. Ωστόσο, το κοινό μπορεί να εξυπηρετηθεί από τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Υπενθυμίζεται ό,τι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ) έχει καθιερώσει την 14η Σεπτεμβρίου, που τιμάται η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, ως αργία για τα φαρμακεία-μέλη του και τις διοικητικές υπηρεσίες του συλλόγου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.