Η Διεύθυνση Καθαριότητας καλεί τους κατοίκους να συμβάλουν ώστε να έχουμε μια πόλη καθαρή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Διεύθυνση Καθαριότητας, απευθύνει έκκληση στους επαγγελματίες και τους κατοίκους να συμβάλουν ώστε να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή, τηρώντας τα ωράρια αποκομιδής, ενισχύοντας τον θεσμό της αποκομιδής και σεβόμενοι τους κανονισμούς για τα ογκώδη αντικείμενα. Ο Δήμος βάζει όλες του τις δυνάμεις έτσι ώστε να έχουμε τη πόλη που μας αξίζει. Αλλά αυτή η μάχη για την εύρυθμη λειτουργία και την εικόνα της πόλης απαιτεί τη στενή συνεργασία κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών.

Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Σεβόμαστε την πόλη μας, ομορφαίνουμε την καθημερινότητά μας. Δεν χρειάζεται να μας το επιβάλει κάποιος, δεν χρειάζεται να περιμένουμε το πρόστιμο για να συμμορφωθούμε. Γι’ αυτό, φροντίζουμε όλοι μαζί, Δήμος και Δημότες.
Σε κάθε περίπτωση η εναπόθεση των απορριμμάτων και κλαδιών στα συγκεκριμένα σημεία, πρέπει να γίνεται σωστά. Τα απορρίμματα να είναι συσκευασμένα σε δεμένες σακούλες χωρίς να σύρονται στο οδόστρωμα ή στο πεζοδρόμιο δημιουργώντας ανθυγιεινές εστίες.
Τα κλαδιά, τα βγάζουμε μετά από συνεννόηση με την υπηρεσία και τους επόπτες.
Τηλ. επικοινωνίας 2106390340.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.