Στοιχειοθετημένη και εμπεριστατωμένη η τοποθέτηση του Γιώργου Οικονόμου στο Δ.Σ. (VD)

Στοιχειοθετημένη και εμπεριστατωμένη η τοποθέτηση του επικεφαλής της “Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή”, Γιώργου Οικονόμου, στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα του Α΄ εξαμήνου 2022 της Οικονομικής Επιτροπής (14/9/2022).

Αρχικά προέβαλε την επίλυση των θεσμικών θεμάτων της Επιτροπής και ιδιαίτερα της έγκαιρης ενημέρωσης των μελών της. Παρέθεσε επίσης στοιχεία με τα οποία διαφώνησε ο ίδιος και η παράταξή του, με συγκεκριμένες αποφάσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων και το υπερβολικό μηνιαίο μίσθωμα της ΥΔΟΜ, την ανεπάρκεια του φωτισμού των πλατειών, το δάνειο για το Κολυμβητήριο και το μεγάλο θέμα της απευθείας ανάθεσης αποκομιδής των κλαδεμάτων που παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα!

Για όλα αυτά τα ζητήματα όπως είπε δικαιώθηκε από την εξέλιξη των πραγμάτων και το αποτέλεσμα. Σημείωσε δε ότι δεν πρέπει να είμαστε ανεκτικοί με την σπατάλη της δημοτικής περιουσίας.

Σ.Σ. Ο Γιώργος Οικονόμου αιφνιδίασε την δημοτική Αρχή.

Σε μία συνεδρίαση ρουτίνας που η αντιπολίτευση σχολίασε λίγο ή καθόλου, είχε ενδιαφέρουσα τοποθέτηση και μίλησε πάνω από 10 λεπτά (τον διέκοψε η Πρόεδρος). Γενικά σχολιάστηκαν θέματα και προβλήματα που πιθανότατα θα ξανασυζητηθούν και να μας απασχολήσουν στην προεκλογική περίοδο που ήδη ξεκίνησε δυναμικά στον Δήμο μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.