Γ. Σταθόπουλος: Ζημιά 100.000€ για το Δήμο με την υπογραφή Β. Ζορμπά, υπέρ εργολάβου

Το σκάνδαλο του πρωτοφανούς πανελλαδικά ποσού 600.000€ που είχε αποφασίσει να δώσει ο Β. Ζορμπάς, με απευθείας ανάθεση σε εργολάβο της προσωπικής του επιλογής, για την απομάκρυνση των κλαδιών στα χιόνια συνεχίζεται.

Η αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης (ο ίδιος είχε ορίσει μέλη της, στελέχη του Δήμου της εμπιστοσύνης του),εισηγήθηκε αιτιολογημένα την μείωση της δαπάνης των εκτελεσθέντων εργασιών κατά 140.000€ με υπογραφή και του Διευθυντή της Υπηρεσίας.

Αυτό δεν άρεσε στον Β. Ζορμπά, παρά τις προηγούμενες δεσμεύσεις του ότι θα εγκρίνει ότι του εισηγηθεί η Επιτροπή.

Έτσι, στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου υπερασπίστηκε σκανδαλωδώς τον εργολάβο «αδειάζοντας» τα μέλη της επιτροπής με πρωτοφανή απαξίωση.

Τους επιτέθηκε, μάλιστα, με μεγάλη σφοδρότητα τασσόμενος ανερυθρίαστα εναντίον των συμφερόντων του Δήμου.

Η ενέργεια αυτή του Β. Ζορμπά προκαλεί οικονομική διασπάθιση Δημοτικού χρήματος άνω των 100.000€ και είναι ένα καταφανές σκάνδαλο που προστίθεται στην σωρεία των απευθείας αναθέσεων που έχει κάνει τα τρία χρόνια δημαρχίας του με ταυτόχρονη αποτυχία στο ζήτημα της Καθαριότητας της πόλης.

Είναι πλέον σαφές ότι όσο ο χρόνος παραμονής του στην θέση του Δημάρχου ολοκληρώνεται τόσο η απαξίωση των εργαζομένων και των πολιτών από την μεριά του θα γίνεται μεγαλύτερη.

15 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νικη των Πολιτων Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.