Γιάννης Σταθόπουλος: «Η τετραετία Ζορμπά έχει πάει την πόλη πολύ πίσω!» (Ηχητικό 94fm)

Δριμεία κριτική στο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά άσκησε ο επικεφαλής της παράταξης ”Νίκη των Πολιτών” Γιάννης Σταθόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές, με αφορμή τη συζήτηση που έγινε σε πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αναφορικά με την εργολαβία των 600.000 ευρώ για την αποκομιδή των κλαδιών που είχαν σωρευτεί στην πόλη από την τελευταία κακοκαιρία.

Ο ίδιος επιτέθηκε στη δημοτική αρχή για τα συσσωρευμένα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με το δημαρχείο, την ανάπλαση της Αγ. Ιωάννου και τους παιδικούς σταθμούς.

Ολοκληρώσαμε το νέο σχολείο Επαγγελματικό Λύκειο(πρ.Μπαρμπίκα),την απόκτηση ΙΟΛΑ(7 στρέμματα κήπος και 1700τμ οικία),αντιπλημμυρικά έργα όμβριών 7 εκατ.ευρώ,έργα και αναπλάσεις σε πολλά Σχολεία 3 εκατ.€,αναπλάσεις των δυο κλειστών γυμναστηρίων, ασφαλτοστρώσεις 12 χιλ.οδών,ανακατασκευές πεζοδρομίων κ.α. Επίσης πετύχαμε δημοπράτηση του Δημαρχείου, ανάπλασης της οδοί Αιγαίου Πελάγους ,πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας,το 14ο Νηπιαγωγειο,νέες ασφαλτοστρωσεις,αναπλάσεις έξι προαυλίων Σχολείων, ενοικίαση του Γιαβασειου,μελέτη και χρηματοδότηση του Αθλητικού κέντρου «Στ.Κωτσης»,δημοπράτηση μελέτης ΙΟΛΑ κ.α.

Σε όλα αυτά υπάρχει μια απαξίωση και ένας χλευασμός και ρωτώ το γιατί.

«Η τετραετία Ζορμπά έχει πάει την πόλη πολύ πίσω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σταθόπουλος.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.