Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ Τον προστάτη τους Άγιο Νικήτα τίμησαν σήμερα οι Έφεδροι Αξ/κοί Ν/Α Αττικής...

Τον προστάτη τους Άγιο Νικήτα τίμησαν σήμερα οι Έφεδροι Αξ/κοί Ν/Α Αττικής στην Αγία Παρασκευή

Ο Σύνδεσμός μας τίμησε σήμερα 18-09-2022 τον Αγ. Νικήτα, προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών, στον Ιερό Ναό της Αγ. Παρασκευής στην Αγ. Παρασκευή, έδρα του Συνδέσμου μας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννακόπουλου και πολλών μελών μας, τα οποία είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τμήμα των λειψάνων του που φυλάσσονται στον Ι. Ναό.

Λίγα λόγια για τον βίο του Αγίου που μαρτύρησε την πίστη του και τον θεσμικό ρόλο των Εφέδρων Αξ/κων ανέπτυξε από το βήμα της Εκκλησίας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Θ. Μπριάνης.

Από το Δ.Σ. παρέστησαν οι Αντιπρόεδροι Μ. Φιλιππίδης και Λ. Ρίζος, ο Γ.Γ. Γ. Μιχαήλ και το μέλος Αχ. Μανωλόπουλος.

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν/Α Αττικής

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.