Το παγκάκι της φιλίας, μια πρωτότυπη ιδέα της Ελληνογαλλικής Σχολής

Θέλοντας να βοηθήσει τους μικρούς μαθητές η Ελληνο-Γαλλική Σχολή “Ευγένιος Ντελακρουά” δημιούργησε το “παγκάκι της φιλίας”. Διαβάστε αναλυτικά:

Tο παγκάκι της φιλίας ενθουσίασε τους μαθητές του CM2C που συμμετείχαν στη δημιουργία του πριν αφήσουν το δημοτικό για να πάνε στο γυμνάσιο στο τέλος της σχολικής χρονιάς 2021-2022! Η λειτουργία του είναι απλή. Όποιος μαθητής νιώθει μόνος ή δίχως φίλους, μπορεί να κάτσει εκεί, έτσι ώστε να μεταφέρει εύκολα και άμεσα το μήνυμα του στους συμμαθητές του. Ειδικά οι μικροί μαθητές, όπως του CP μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εάν η προσαρμογή τους στο δημοτικό σχολείο είναι δύσκολη.

Οι CM2C με την δασκάλα τους, κυρία Γεωργία Μπαϊρακτάρη, έστησαν το παγκάκι της φιλίας στον κεντρικό προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου με πολλή αγάπη για τους μαθητές στις μικρότερες τάξεις! Ο διευθυντής κ. Rapp και η ομάδα της γραμματείας του δημοτικού άφησαν και αυτοί το αποτύπωμα της παλάμης τους!

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.