Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Άσχημα νέα για τους εργαζομένους του «Βοήθεια στο Σπίτι» από το ΣτΕ

Άσχημα νέα για τους εργαζομένους του «Βοήθεια στο Σπίτι» από το ΣτΕ

 

Ακύρωση μοριοδότησης, των ήδη εργαζομένων του Βοήθεια στο Σπίτι κατά 50% των θέσεων, από το ΣτΕ, όπως ενημερώνει το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο των εργαζομένων.

«Αγαπητοί συνάδελφοι, δυστυχώς όπως μας ενημέρωσε ο νομικός του ΠΣΟ βγήκε η απόφαση του Στε και είναι αρνητική για το 50% των θέσεων των εργαζομένων του ΒΣΣ. Η απόφαση αυτή είναι τραγική και απαράδεκτη. Ένα  Στε το οποίο φαίνεται ότι δεν λογίζει την κοινωνική δικαιοσύνη  και παίζει ρουλέτα τις ζωές των εργαζομένων. Ενημερώνουμε λοιπόν Κυβέρνηση, αρμόδιους φορείς, ΚΕΔΕ, Βουλευτές , κόμματα και ΑΣΕΠ ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να κάνουν αποδεκτή αυτή την απόφαση τη στιγμή μάλιστα που ήδη έχουν βγει τα οριστικά αποτελέσματα. Προειδοποιούμε λοιπόν την Κυβέρνηση και τον ΑΣΕΠ ότι δεν θα ανεχτούμε να χαθεί καμιά θέση των εργαζομένων. Ήδη το ΠΣΟ έχει δρομολογήσει συναντήσεις στη Βουλή τη Πέμπτη για όλα τα θέματα».

Πηγή: epoli.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.