«The Green City»: Επανεκκίνηση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση στα σχολεία του Βορείου Τομέα

Από το 1ο Δημοτικό Ψυχικού έγινε η επανεκκίνηση για το… ταξίδι του Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «The Green City» στα σχολεία του Βορείου Τομέα, παρουσία της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη, Λουκίας Κεφαλογιάννη.  

Στην πρώτη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε, οι μαθήτριες και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «The Green City, να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά στο διαδραστικό και καινοτόμο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ.

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ανέφερε: «Συνεχίζουμε με εντονότερους ρυθμούς τις δράσεις ανακύκλωσης με στόχο να χτίσουν τα παιδιά μας περιβαλλοντική συνείδηση και να εντάξουν στην καθημερινότητά τους καλές πρακτικές που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.