Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για την Santa Running Team με συμμετοχές σε τρεις σημαντικές διοργανώσεις

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου οι αθλητές της Santa Running Team συμμετείχαν στο Ioannina Lake, στον 10 Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας καθώς και στον 10ος Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης.

Ioannia Lake Run: Δ. Αδαμόπουλός, Μ. Πράσινος, Γ. Λογοθέτης, Φ. Σβάρνα, S.Jafar

Ioannina Lake Run

Οι αθλητές της Santa Running Team το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Σεπτεμβρίου έκαναν αισθητή την παρουσίας τους  στο Ioannina Lake Run.

Το Ioannina Lake Run, δεν είναι απλά μία μεγάλη αθλητική γιορτή, αλλά πολλά περισσότερα. Είναι η ομορφιά της λίμνης, με την ιστορία των 2 εκατομμυρίων χρόνων, την πλούσια οικολογική αξία και τις ατμοσφαιρικές εικόνες που “πλουσιοπάροχα” προσφέρει στους δρομείς, είναι όμως και η άρτια οργάνωση, που έχει συμπεριλάβει τον Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων, στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας.

Συνολικά έτρεξαν οχτώ δρομείς , έξι δρομείς αγωνίστηκαν  στα 30km και δυο στα 10km

Εκπληκτική ήταν η επίδοση του Κωσταντίνου Κατακουζηνού με χρόνο 2:018:05 (15ος στην ηλικιακή κατηγορία του) και της Φωτεινής Σβάρνα (8η στην ηλικιακή κατηγορία της)  με χρόνο 2:29:34 στα 30 km.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του Μάριου Πράσινου που παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του τερμάτισε με χρόνο 00:56:16 στα 10km
🔗 https://bit.ly/3LpClVU

3ος  Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας: Κ. Ρουμπάκης, Μ. Μανουσάκη, A. Κατσαρός

3ος  Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 3ος  Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας σε μια  μοναδικής ομορφιάς διαδρομή, που περνά από τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) αλλά και την Πλατεία Νερού με την Εσπλανάδα της Καλλιθέας.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας με τη συνεργασία του ΚΠΙΣΝ, ενώ διεξαγόταν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Ο Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας μετά από δύο χρονιές έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους αγώνες των δρομέων ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Kallithea Half Marathon αποτελεί και ένα πολύ δυνατό τεστ για όσους πρόκειται να συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Στην γραμμή εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου βρέθηκαν τέσσερις αθλητές της  Santa Running Team. Στους άντρες πρώτος από την ομάδα μας τερμάτισε ο Κωστανταντίνος Ρουμπάκης με χρόνο τερματισμού 2:06:46, ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μαρία Μανουσάκη με χρόνο τερματισμού 2:35:00.

Στα 5km έτρεξε για την ομάδα μας η Katarzyna Urbanek τερματίζοντας πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία (F50) με χρόνο 40:39, ενώ στα 10 km ξεχώρισε με την απόδοση του ο Αρίστος Κατσαρός, o οποίος ήταν 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία και 17ος στην γενική με χρόνο τερματισμού 45:44.

🔗 https://bit.ly/3fgzxi9

10ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης: Αναστάσιος Αναγνώστου, Χαράλαμπος Αναγνώστου

10ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Με μαζική συμμετοχή αθλουμένων που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ και διοργανωτική επιτυχία για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε το πρωί Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, ο 10ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης που διοργάνωσε η ΚΝΕ στο πλαίσιο του 10ου Αθλητικού Camp του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγήτη».

Στην γραμμή εκκίνησης του  10ου  Λαϊκού Αγώνα Δρόμου βρέθηκαν δυο αθλητές  της  Santa Running Team, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα 5 km.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία της Αλεξάνδρα Βουλπιώτη στα 10 km με χρόνο 1:04:35 η οποία τερμάτισε τρίτη στις γυναίκες.

🔗 https://bit.ly/3C43Zor

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.