Διένειμε σχολικά είδη σε μαθητές ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

O απολογισμός της δράσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι συμπολίτες μας για μία ακόμα φορά επέδειξαν εμπράκτως τις κοινωνικές τους ευαισθησίες, αλλά και την ανάγκη που έχουν για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο με αποτέλεσμα να συλλεχθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός κιβωτίων με σχολικά είδη για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το κοινωνικό παντοπωλείο της Αγίας Παρασκευής ολοκλήρωσε τη διανομή των ειδών αυτών στους ωφελουμένους της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συνδημότες μας οι οποίοι προσέφεραν ακόμα και από το υστέρημά τους, καθώς επίσης και τα σχολεία και τους φορείς που στήριξαν την όλη προσπάθεια.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι εθελοντές μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου, που με τον Διευθυντή τους και Δημοτικό Σύμβουλο με την παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» κ. Γιάννη Λογοθέτη κατέθεσαν τη δική τους προσφορά, το 11ο Νηπιαγωγείο της πόλης μας, αλλά και η εταιρεία «SKAG» που με τη σειρά της προσέφερε και εκείνη βοήθεια σε όλα τα παιδιά που την είχαν πραγματική ανάγκη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.