ΕΝΕΒΑΠ – Διαφωνεί με το “ΣΒΑΚ ” του Δήμου διότι αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν πολύ την αγοραστική κίνηση

Σύμφωνα με το ΣΒΑΚ (Σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας) που προχωράει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μεταξύ άλλων αλλαγών οι οδοί Αγ. Ιωάννου, Αγ. Τριάδος, Πελοποννήσου και Μακεδονίας γίνονται μονόδρομοι, όπως και η οδός Ελπίδος πεζόδρομος. Αυτές οι αλλαγές σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης θα επηρεάσουν πολύ την αγοραστική κίνηση αλλά και την καθημερινότητα των δημοτών.

      Σαν ελεύθεροι επαγγελματίες και κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής θεωρούμε πως η πόλη στερείτε των βασικών υποδομών όπως δημοτική συγκοινωνία και η ελεγχόμενη στάθμευση στους εμπορικούς δρόμους, και θεωρούμε πως αν προηγηθούν της μελέτης για το ΣΒΑΚ  τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά και ίσως δεν χρειαστούν αυτές οι τεράστιες αλλαγές που έχουν προκύψει.

Δ.Σ. ΕΝΕΒΑΠ

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.