Σύλλογος Αγ. Ιωάννη: Διευκρινήσεις για την Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΘΕΜΑ: Διευκρινήσεις για την Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Σε συνέχεια της πρόσκλησης για την Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, που έχει καθοριστεί για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίας Παρασκευής, διευκρινίζουμε τα κάτωθι:

α. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων και αιτήσεων εγγραφής μελών, θα γίνεται έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 (και όχι έως την 20 Οκτωβρίου, όπως εκ παραδρομής αναγράφηκε στην πρόσκληση).

β. Η κατάθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα Γραφεία του Συλλόγου (Αγίου Ιωάννου 73), τα οποία θα είναι ανοικτά τις Τετάρτες 19 και 26 Οκτωβρίου και τις Πέμπτες 20 και 27 Οκτωβρίου, από ώρα 18.00 έως 20.00, είτε με  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση agios.ioannis@yahoo.com

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Γεν. Γραμματέας                                                                               Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Αλεβιζόπουλος                                                  Αναστάσιος Πικούνης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.