Σοβαρό τροχαίο στη Μεσογείων: Η «τρελή» πορεία του ΙΧ που «σκαρφάλωσε» πάνω σε σταματημένο αμάξι

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της νέας πεζογέφυρας κοντά στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ – Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία από το ύψος της οδού Αγίας Τριάδος

Τροχαίο ατύχημα  σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Μεσογείων λίγο μετά την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το τροχαίο σημειώθηκε όταν σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα είχε βγάλει φλας για να στρίψει αριστερά στην οδό Παπαρρηγοπούλου, έπεσε με ταχύτητα ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε με αποτέλεσμα το δεύτερο όχημα να ανατραπεί.

Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, επάνω τους φέρεται να έπεσε και ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε.

Από τη σύγκρουση των οχημάτων που σημειώθηκε λίγα μέτρα μετά την πεζογέφυρα κοντά στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες με έναν εξ αυτών να έχει ήδη παραδοθεί σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος έκλεισε η λεωφόρος μςσογείων    στο ρεύμα της ανόδου προς Γέρακα από το ύψος της οδού Αγίας Τριάδος.  

Πηγή: prothothema.gr

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.