Έγινε δεκτό το αίτημα των γονέων για περιήγηση στους χώρους των παιδικών σταθμών

Αγαπητοί γονείς  σας ενημερώνουμε ότι μετά από πολλές προσπάθειες το αίτημα μας έγινε δεκτό και θα πραγματοποιηθούν στις 4/11 οι ενημερώσεις γονέων. Στην ανακοίνωση που έχει αναρτήσει η διοίκηση, δεν αναφέρεται η δυνατότητα των γονέων να περιηγηθούν στους χώρους των παιδικών σταθμών όπως  είχαμε ζητήσει και στο γραπτό αίτημα μας.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την διευθύντρια των παιδικών σταθμών, ζητώντας να υλοποιηθεί και αυτό το αίτημα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι όλοι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να δουν τις αίθουσες των παιδιών αλλά και τους υπόλοιπους  χώρους, εάν και εφόσον διαθέτει ο παιδικός σταθμός, γιατί δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι σταθμοί χώρους  σίτισης και ύπνου για όλα τα παιδιά.

Θα ήταν πολύ βοηθητικό οτιδήποτε σας προβληματίσει να μας ενημερώσετε άμεσα για να παρέμβουμε όλοι μαζί  και να δοθεί λύση με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών.

Μην θεωρείτε τίποτα αυτονόητο και δεδομένο. Έχετε κάθε δικαίωμα να ενημερωθείτε για τα πάντα όπως για παράδειγμα που κοιμούνται τα παιδιά, για τα ζητήματα ψύξης και θέρμανσης των αιθουσών, την καταλληλότητα των προαύλιων χώρων κλπ.

Κάνουμε αυτή την παρότρυνση γιατί στο παρελθόν εντοπίστηκαν δυστυχώς (λόγο της απαγόρευσης μας να δούμε τους χώρους) πολύ αργά διάφορα προβλήματα, όπως σε βρεφικό τμήμα που για 8 μήνες, λόγω ακαταλληλότητας του προαυλίου, τα παιδιά δε βγήκαν  από την αίθουσα τους ούτε μια μέρα, παιδιά που λόγο έλειψες κρεβατιών τα έπαιρνε ο ύπνος πάνω σε τραπεζάκια, κλιματιστικά χαλασμένα και άλλα πολλά προβλήματα στα οποία δόθηκε λύση μετά  την παρέμβαση του συλλόγου.

Είμαστε στην διάθεση σας.
Στα επισυναπτόμενα θα βρείτε το αρχικό αίτημα του συλλόγου και την απάντηση από τους ΠΑΙΣΔΑΠ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.