Επίσκεψη της πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ .Ρένας Δούρου στο Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής Βασίλειο Ζορμπά

Σήμερα 20/10/22 και ημέρα Πέμπτη επισκέφτηκε το Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο  Ζορμπά η πρώην Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου σε προγραμματισμένο ραντεβού.

Να πουμε εδώ ότι επι θητεία της εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του Δημαρχείου 21.000.000 ευρώ ,Όμβρια ύψους 7.000.000, Παιδικος Σταθμός στα Πευκάκια 1.000.000, και Διάνοιξεις οδών στα Πευκάκια 1.000.000.

Μαζί με τον Δήμαρχο και τον Γ. Γραμματέα του Δήμου κ. Μ. Κύρκο και επίσης δημοτικούς συμβούλους, όπως ο κ. Γκόνης, ο κ. Κονταξής και ο κ. Τραυλός & περιφερειακούς συμβούλους επί θητεία της, επισκέφτηκαν το εργοτάξιο όπου κατασκευάζεται το Δημαρχείο, όπως και τον Παιδικό Σταθμό στα Πευκάκια όπου και ενημερώθηκαν πλήρως.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.