«Νίκη των Πολιτών»: Πετυχημένη η δράση μας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Μια μεγάλη ομάδα φίλων της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» περπάτησαν την Κυριακή 23/10 από την Πλατεία Αγίου Ιωάννου έως την Κεντρική Πλατεία, μοιράζοντας εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια της Αντικαρκινικής Εταιρείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, έντυπα του «ΑγκαλιαΖΩ», δώρα, σηματάκια και τριαντάφυλλα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Σύλλογος κοινωνικών δράσεων για την υγεία και το περιβάλλον «Καλλιστώ» και υπήρξαν ευγενικές προσφορές από την La Roche Posay, τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, την Estée Lauder και του καταστήματος Βενέτη Αγ. Παρασκευής.

Ήταν μια δράση αφιερωμένη στην πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, αφού ο Οκτώβριος είναι ο μήνας τέτοιας μορφής εκδηλώσεων παγκόσμια.

24 Οκτωβρίου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«Νικη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.