Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα εκδρομή σε μουσεία

PAME_MOUSEIO_POSTER_SMP2

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με μοναδικό του στόχο να φέρει τους κατοίκους της πόλης ακόμα πιο κοντά στον Πολιτισμό και να τους δώσει τη δυνατότητα να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τον πνευματικό τους ορίζοντα ξεκινάει πρόγραμμα θεματικών ξεναγήσεων σε μουσεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Κυριακή πάμε ΜΟΥΣΕΙΟ».

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις στα μεγαλύτερα μουσεία της πρωτεύουσας, με την δράση να περιλαμβάνει μετακίνηση, ξενάγηση και ασύρματο σύστημα ξενάγησης.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Για να πάρει μέρος κάποιος στη δράση το μόνο που έχει να κάνει είναι να «κλείσει» τη θέση του ΕΓΚΑΙΡΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση www.tickettailor.com/events/55 και με πολύ απλά βήματα να «τσεκάρουν» το εισιτήριό τους στα μουσεία της αρεσκείας τους.  

Αφετηρία της δράσης, κάθε Κυριακή, θα είναι η κεντρική πλατεία της πόλης μας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Ιωάννη Αργυρού.

Τηλ: 213-2004539

Email: k.tsiga@agiaparaskevi.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

6/11/22     ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

4/12/22     ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

05/02/23   ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

05/03/23   ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

02/04/23   ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

07/05/23   ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.