Το μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Λ. Κεφαλογιάννη για την 28η Οκτωβρίου

Η Ελλάδα γιορτάζει!

Όλοι οι Έλληνες από την μια άκρη της Πατρίδας μας ως την άλλη αλλά και ο απανταχού Ελληνισμός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης σήμερα στεκόμαστε με υπερηφάνεια και σεβασμό μπροστά στην Γαλανόλευκη.

Υψώνουμε περήφανα τη σημαία μας και αποδίδουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας για την ιστορική αντίσταση και τον μεγαλειώδη αγώνα τους, για την υπεράσπιση μέχρι θανάτου των ιδανικών και της Πατρίδας.

Ο ένδοξος αγώνας και οι πράξεις ηρωισμού που σημάδεψαν και καθόρισαν  το «Έπος του Σαράντα» μας εμπνέουν και μας καθοδηγούν μέχρι σήμερα για να συνεχίσουμε ενωμένοι, αντιμετωπίζοντας με σθένος όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις.

Για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε,  για την Ελλάδα που αξίζει στα παιδιά μας.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.